SKS Herentals haalde de 3 punten tegen OG Vorselaar. Bjorn Swerts scoorde in de tweede helft het enige doelpunt.

Bij het begin van de wedstrijd hielden beide ploegen mekaar in evenwicht. Tot Van der Schoot voor OG Vorselaar een prima kans kreeg maar doelman Van Opstal redde.

SKS antwoordde met drie kansen via Steven Van Genechten maar hij stuitte drie keer op de bezoekende goalie Van Besauw.

Bij de rust stond het dan ook 0-0.

In de 59' kon Bjorn Swerts een uitstekende thuisaanval af: 1-0. Vorselaar verhoogde de druk maar de thuisverdediging hield stand. Verhaegen moest drie minuten voor tijd de 1-1 nog wel van de lijn wegvegen.

Tegenslag voor kapitein Bart Piron van OG Vorselaar die zijn open kans nog van de lijn zag gekeerd. OG Vorselaar bleef puntenloos achter.